Wijnants: "We hebben gewoon het reglement gevolgd"

Fabian Morren
| 55 reacties
Wijnants: "We hebben gewoon het reglement gevolgd"
Foto: © SC

Westerlo-manager Herman Wijnants wordt door de andere clubs onderin zwaar onder vuur genomen na de transfer van Bart Goor. De linkspoot trainde één dag mee bij de Kempense club en stond al meteen in de basis.

"Westerlo heeft niks verkeerd gedaan", vertelt de manager van Westerlo in Het Nieuwsblad. "We hebben gewoon het reglement gevolgd. Kijk dat er maar eens op na."

"In artikel 913 en nog een paar artikelen staat dit geval vermeld. Het Uitvoerend Comité beslist daarover. Ik word ervan beschuldigd als lid van het UC aan belangenvermenging te doen maar ik was niet bij die beslissing aanwezig."

"Ik ben buiten gegaan. Precies om belangenvermenging te vermijden! Het is het departement reglementen dat een advies geeft waar het UC dan over beslist. Voor alle duidelijkheid: ik zit niet in het departement reglementen, wel in het departement financiën."

Marc Degryse stelde zich in het vtm-programma Stadion openlijk vragen bij de transfer van Goor. Wijnants reageert geprikkeld: "Degryse is de schoonbroer van Dennis van Wijk, de trainer van Bergen dat wij zaterdag klopten. Bovendien wilde hij ook Jan Ceulemans nog eens een tik uitdelen. Degryse kent niet eens het reglement."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties