Ruyskensvelde: "Mentaliteit van tegen Eupen opnieuw tonen"

Dirk Pieters
| 1 reacties
Ruyskensvelde: "Mentaliteit van tegen Eupen opnieuw tonen"
Foto: © SC

Wetteren neemt het zaterdagavond op tegen Wezet. Geen simpele opdracht, maar Robbe Van Ruyskensvelde beseft dat drie punten stilaan een must zijn. Wetteren staat momenteel voorlaatste in het klassement.

“Week na week moeten we knokken en gaan we voor de drie punten, maar het wil maar niet lukken. Het mag nu stilaan ook eens gaan meezitten en hopelijk dit weekend al tegen Wezet. We mogen deze ploeg zeker niet onderschatten. Ze verloren twee keer op rij en hopelijk kunnen wij er nog een nederlaag bij doen. Als je naar de stand kijkt beseffen we maar al te goed dat de drie punten erg dringend worden”, aldus de ex-speler van onder andere Club Brugge (foto)  

“Voor het seizoen had Wetteren alvast andere ambities. “De rangschikking zegt genoeg over onze prestaties, maar dit hadden we echt niet verwacht. Toch spelen we zeker geen slecht voetbal, maar het zijn kleine details die steeds in ons nadeel vallen. Dat is met momenten erg frustrerend. Als we de mentaliteit van tegen Eupen week na week op de mat kunnen leggen gaan we nog heel wat punten sprokkelen. Niemand had ons op die plaats verwacht, maar het klassement geeft aan dat in voetbal alles kan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties