Reactie Goor: "Er viel één bal perfect en dat was het dan"

Fabian Morren
| 19 reacties
Goor: "Er viel één bal perfect en dat was het dan"
Foto: © SC

Westerlo maakte aanspraak op een punt tegen Club Brugge, maar brak in de slotfase toch door een doelpunt van Joseph Akpala. “Het zat goed tot in de 87ste minuut”, zegt Bart Goor.

Fabian Morren in Westerlo

“We stonden heel dicht bij een klein succesje”, beseft Goor. “Onze organisatie stond goed. Club Brugge was bijna nooit gevaarlijk. Drie minuten voor het einde en dat is alles. Dat was meteen ook goed voor een doelpunt.”

“We hebben goed verdedigd. Voorin waren we echter te onmondig. We slaagden er niet in om regelmatig gevaarlijk te zijn. We missen wat balvastheid, wat meer rust aan de bal”, analyseert de 38-jarige ex-Rode Duivel.

Goor is in ieder geval niet onder de indruk van Club. “Ik vond ze heel onmondig. Er viel gewoon één bal perfect voor hen en daar kan je weinig tegen doen.”

Na de overwinning tegen Bergen, een gelijkspel tegen Club: het had een mooi scenario kunnen zijn. “inderdaad”, reageert de linkspoot. “Het zat allemaal goed tot de 87ste minuut. Het is nu belangrijk dat we tegen KV Mechelen iets halen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties