Juvé bekert verder

Tomas Taecke
| 1 reacties

Juventus mag zich na veel bloed, zweet en tranen opmaken voor de kwartfinale van de Coppa Italia. Na verlengingen nam de Oude Dame de bovenhand van Bologna.

Juventus heeft zich in twee wedstrijden tegen Bologna de betere getoond. Na de verloren heenwedstrijd (1-1) had Juvé de meeste kansen maar kwam het pas in de slotfase van de reguliere speeltijd op voorsprong via Giaccherini (1-0). De zege leek op het droge maar in de 96ste minuut sleepte Raggi namens Bologna alsnog verlengingen uit de brand (1-1).

Juventus was ook in de verlengingen de betere ploeg en trok in de 102de minuut het laken naar zich toe dankzij een heerlijke goal van Marchisio. De topschutter in de competitie (zes doelpunten) besliste de wedstrijd en zorgde ervoor dat de koploper in de Serie A nog steeds kanst maakt om het bekertoernooi te winnen.