Meyers: "Snel voor een doelpunt zorgen"

Dirk Pieters
| 9 reacties
Meyers: "Snel voor een doelpunt zorgen"
Foto: © SC

Antwerp neemt het dit weekend op tegen Wetteren. De Great Old heeft moeilijkheden om de weg naar het doel te vinden en tegen de voorlaatste in de stand kan dat wel eens lastig worden dan.

Christopher Meyers kreeg de vorige weken opnieuw zijn kans op het middenveld en ook dit weekend vertrekt hij normaal gezien aan de aftrap. De middenvelder hoopt dat de Great Old snel kan scoren. "We weten dat veel ploegen naar de Bosuil komen voor één punt. We moeten er voor zorgen dat we geen tegentreffer slikken en dat we zelf snel scoren. Lukt dat niet, dan weet je dat het weer een heel lastige wedstrijd kan worden als de tegenstander alleen aan verdedigen denkt."

De drie punten zijn welkom om de Bosuil om de terugronde met veel vertrouwen aan te gaan volgende week. "We mogen zeker niet tevreden zijn over onze heenronde. We spelen veel te wisselvallig. Het haalt niets uit om tegen Charleroi en Lommel United te winnen, om de week daarna onderuit te gaan tegen Heist. Hopelijk komt er vanaf nu verandering in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties