Interview Vazquez: "Uitschakeling is geen optie"

Tomas Taecke
| 28 reacties
Vazquez: "Uitschakeling is geen optie"
Foto: © SC

Donderdagavond is het erop of eronder voor Club Brugge. Vazquez beseft het belang van de Europa League-wedstrijd en wil zich na Nieuwjaar niet enkel op de Jupiler Pro League hoeven te concentreren.

Tomas Taecke in Brugge

Tegen STVV mocht Victor Vazquez na enkele weken bankzitten opnieuw in de basiself starten. Na een voortreffelijke prestatie hoopt de Spanjaard ook tegen Braga deel uit te maken van de ploeg die op zoek gaat naar een gelijkspel en de kwalificatie voor de volgende ronde.

"De wedstrijd tegen Braga is om zoveel redenen enorm belangrijk", beseft de middenvelder. "Het kan niet zijn dat we uitgeschakeld worden".

"Natuurlijk zal het aartsmoeilijk worden, maar de heenwedstrijd heeft aangetoond dat niets onmogelijk is. Braga zal vol voor de winst gaan omdat het groepswinnaar wil worden. Op die manier ontlopen ze de grote kleppers bij de loting voor de volgende ronde".

"We zijn verdedigend uitstekend bezig en incasseren quasi geen tegengoals. Dat is in ieder geval hoopgevend. We gaan ervan uit dat Birmingham zal winnen tegen Maribor, dus moeten we scherp voor de dag komen. We mogen geen risico's nemen en moeten zelf voor de volle drie punten gaan, want op een gelijkspel spelen is een dubbeltje op zijn kant".

"Uitgeschakeld worden is absoluut geen optie. Anders rest er ons niets meer naast de competitie", aldus Victor Vazquez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties