Macheda wil best wel verhuurd worden

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Macheda wil best wel verhuurd worden
Foto: © SC

De jonge Italiaan Federico Macheda (foto) heeft nog steeds de sprong naar de A-ploeg van Manchester United niet kunnen maken. De aanvaller ziet dan ook graten in een verhuur om speelminuten en ervaring op te doen.

Federico Macheda beoogt een verhuur aan een ander elftal in de Premier League. Bij Manchester United lijkt speelminuten verzamelen geen sinecure. Sir Alex Ferguson liet de jonge Italiaan nog maar twee keer opdraven en dat was ook nog eens beide keren als invaller.

Macheda wil zich verder ontwikkelen en daarom zou hij graag verhuurd worden. Verschillende clubs hebben al laten weten interesse te hebben, zoals Wigan Athletic. 

Een terugkeer naar zijn vaderland Italië ziet Macheda dan weer niet zitten. "Het zou niet goed aanvoelen om nu al terug te keren naar de Serie A omdat mijn periode bij Sampdoria Genua me niet goed bevallen is. Ik kon me zelfs heel moeilijk aanpassen. Daarom denk ik dat het moeilijk zal zijn om terug te keren naar Italië. Ik blijf veel liever in Engeland om meer aan spelen toe te komen", aldus de spits in de Italiaanse media.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties