Manager Zukanovic bevestigt: "Club wel degelijk geïnteresseerd"

Tomas Taecke
| 139 reacties
Manager Zukanovic bevestigt: "Club wel degelijk geïnteresseerd"
Foto: © SC

Dejan Veljkovic heeft bevestigd dat Club Brugge sterke interesse toont in KVK-verdediger Ervin Zukanovic. De manager van de Bosniër weet ook dat blauw-zwart zich nog niet heeft gemeld in het Guldensporenstadion.

Ervin Zukanovic is op dit moment één van de voornaamste kandidaten om de Brugse defensie te versterken na Nieuwjaar. Club Brugge had aanvankelijk zijn pijlen gericht op Rémi Maréval, maar lijkt niet langer volledig overtuigd te zijn van de Essevee-speler. Onze redactie sprak met Dejan Veljkovic, de manager van Zukanovic, die bevestigde dat blauw-zwart verregaande interesse toont.

"Het is zo dat Club Brugge nog geen contact heeft opgenomen met KV Kortrijk", zegt de manager die ook Jorgacevic en Kujovic onder zijn hoede heeft. "Vooraleer we rond de tafel kunnen zitten, moeten we dit afwachten".

"Wel is het zo dat Club geïnteresseerd is in Ervin", voegt Veljkovic eraan toe. "Maar we willen het spel eerlijk spelen en wachten tot zij concreet zijn tegenover Kortrijk".

De vraag is of KVK bereid zal zijn één van de steunpilaren van de hand te doen. De Kortrijkzanen beschikken op dit moment over de nodige financiële reserves en gaven eerder al aan niemand te willen verkopen. Bovendien maakt de West-Vlaamse club een degelijke kans op deelname aan PO1. Wil Hein Vanhaezebrouck deze ambitie levendig houden, dan zorgt hij er best voor dat zijn sterkhouders niet hun vleugels uitslaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties