'Goal Manu Sanon' zamelt geld in

Melissa Maes
| 2 reacties
'Goal Manu Sanon' zamelt geld in
Foto: © SC

Twee jaar na de zware aardbeving wil Beerschot opnieuw de aandacht vestigen op de behoefte aan een 'Antwerpse' hulplijn voor Haïti. 'Goal Manu Sanon' is meer dan ooit in alle opzichten een goed doel'.

In de periode van 12 januari tot en met 12 februari 2012 wordt er geld ingezameld voor twee projecten ter plaatse: de bouw van een weeshuis voor de kinderen onder de hoede van Madame Luce in Port-au-Prince en de bouw van een sportterrein met kleedkamers en kantine in de buurt van de hoofdstad. Het ambitieuze doel is om tenminste 100.000 euro in te zamelen.

“We willen in de Antwerpse scholen geld inzamelen onder de noemer ‘1 euro voor Haïti’. Ter gelegenheid van de wedstrijd Beerschot – Anderlecht, van zaterdag 28 januari, willen we hetzelfde doen”, klinkt het persbericht.

“De spelers van Beerschot zullen via eBay een veiling van memorabilia organiseren. In de loop van die maand zullen we nog meer initiatieven ontplooien en hopen we dat er spontaan initiatieven zullen groeien bij de Antwerpenaren.”

“'Goal Manu Sanon’ wordt opgestart door mensen die betrokken zijn bij Beerschot, zoals Manu Sanon destijds voor de club actief was, maar het is geen actie voor, over of door Beerschot. De club ondersteunt de actie uiteraard, maar voor de geldinzameling zijn de clubkleuren totaal irrelevant.”

“We willen alle Antwerpenaren sensibiliseren en oproepen om te storten. Belangrijk om weten is dat ‘Goal Manu Sanon’ werkt zonder tussenpersonen en dat er geen werkingskosten zijn. Het ingezamelde geld gaat integraal naar Haïti.” Goal Manu Sanon: 733-7000001-26.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties