Interview Bojan: "Club heeft mij gehaald voor dit soort wedstrijden"

Tomas Taecke
| 71 reacties
Bojan: "Club heeft mij gehaald voor dit soort wedstrijden"
Foto: © SC

Bojan Jorgacevic speelt zondagmiddag zijn eerste echte topwedstrijd in het shirt van Club Brugge. De Serviër hoopt zich te kunnen onderscheiden in zijn eerste klassieker bij blauw-zwart.

Tomas Taecke in Brugge

"De match op Anderlecht is heel belangrijk voor Club Brugge en zijn fans", blikt Bojan op de persconferentie even vooruit naar de topwedstrijd. "Het gaat om prestige. Er staan drie punten op het spel maar we kunnen vooral een mentale overwinning boeken".

"Ik ben naar Club gekomen om het verschil te maken in dit soort wedstrijden. In andere competitiewedstrijden is mijn rol minder belangrijk maar in deze topmatchen kan ik mij pas echt onderscheiden. Dergelijke partijen worden vaak beslist door één klein detail. Daarom moeten we heel geconcentreerd zijn. Maar we zijn absoluut klaar voor de kraker".

Bojan Jorgacevic verraste halfweg de heenronde met een opmerkelijke transfer van AA Gent naar Club Brugge. Na een korte aanpassingsperiode voelt de Servische doelman zich al helemaal thuis in het Jan Breydelstadion.

"Sommige spelers doen daar iets langer over maar ik heb mij al zeer snel kunnen aanpassen. Het voelt aan alsof ik hier al honderd jaar speel, ook al zijn er bepaalde zaken die wel wat tijd vragen".

"Over een titel wil ik nog niet spreken, daarvoor hebben we nog te veel werk. We moeten pieken in de play-offs, er staat ons nog heel wat te doen. In die laatste periode zullen we veel zweten om ons doel te bereiken", aldus Bojan Jorgacevic.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties