Reactie Benteke: "Alles kan nog"

Robby Morren
Robby Morren
| 18 reacties
Benteke: "Alles kan nog"
Foto: © SC

Christian Benteke was beslissend voor Racing Genk in de wedstrijd tegen STVV. Toch zette de aanvaller na de wedstrijd vooral het belang van de drie punten in de verf.

Robby Morren in Genk

Benteke moest op de bank starten en viel bij het begin van de tweede helft in. "Ik was wel teleurgesteld dat ik op de bank zat, elke voetballer wil spelen natuurlijk." Lang stond de spits niet op de grasmat toen hij met een beslissende pass Camus op doelman Verhulst stuurde waaruit de strafschop en de rode kaart volgden. "Het is leuk om te scoren maar het belangrijkste is dat we de drie punten pakken. Eigenlijk hebben 10 goede minuten van ons de overwinning opgeleverd."

Genk speelde niet zijn beste wedstrijd. "Dit is goed voor het moreel. We zitten in een moeilijke periode, dat weten we en net daarom is deze overwinning zo belangrijk. We moeten nu als ploeg reageren en goede prestaties neerzetten, dan zal de twijfel verdwijnen." De landskampioen nestelt zich weer in de top zes. "De competitie is nog lang, alles kan nog", besluit Benteke.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties