Interview Sollied: "Geen Maréval tegen Zulte Waregem"

Melissa Maes
| 9 reacties
Sollied: "Geen Maréval tegen Zulte Waregem"
Foto: © SC

AA Gent neemt het vanavond op tegen Zulte Waregem, maar het zal zonder nieuwste aanwinst Rémi Maréval zijn. “Jammer, maar we houden ons aan een akkoord.” De andere nieuwkomer, Tom Boere, heeft zijn eerste selectie vast.

Rémi Maréval zit niet in de selectie van Trond Sollied. “AA Gent en Zulte Waregem kwamen bij de transfer tot een akkoord dat Rémi niet door ons zou worden opgesteld tegen hen. Jammer, maar we moeten ons aan dat akkoord houden”, legt de Noorse trainer uit.

Woensdag werd AA Gent uit de beker gewipt door Lokeren. Kan doelman Frank Boeckx op het nodige vertrouwen blijven rekenen? “Oké, hij gaat in de fout bij dat derde doelpunt, maar het is niet Boeckx die de club 750.000 euro kost. We speelden met elf.”

“Ik selecteer nu drie keepers omdat ik met alle fitte spelers een groep heb gemaakt voor deze wedstrijd en die van Anderlecht volgende week dinsdag. Ik heb nog niet beslist wie in de goal zal staan. Ik heb met Frank gesproken zoals ik met elke speler praat. Ik doe mijn job als coach.”

Sollied kan nog geen beroep doen op Bernd Thijs en ook Tim Smolders ligt in de lappenmand. De jarige César Arzo keert wel terug. “Als iedereen fit is, speelt Arzo in de verdediging, maar nu mis ik Thijs en Smolders en Valery Nahayo deed het woensdag behoorlijk achterin.”

Jesper Jørgensen is belangrijk in de rol die hij al het hele seizoen speelt en voor de positie van Smolders heb ik Hannes Van Der Bruggen en Christian Brüls”, besluit Sollied.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties