Interview Buyens: "Voluit gaan voor 9 op 9"

Robby Morren
Robby Morren
| 50 reacties
Buyens: "Voluit gaan voor 9 op 9"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Het puntenverlies tegen Westerlo kwam afgelopen weekend hard aan bij Standard. Yoni Buyens geeft toe dat Standard buitenshuis beter moet presteren.

"Een gelijkspel tegen Westerlo is eigenlijk te weinig. Buitenshuis laten we het iets te veel afweten. We hadden een uitgelezen kans om in de top vier te komen maar die hebben we jammer genoeg laten liggen. We moeten nu voluit gaan voor 9 op 9", aldus Buyens tegenover onze redactie.

Een pisserke
Buyens had zelf nog een mooie kans om te scoren aan de tweede paal. "Twee verdedigers van Westerlo gingen onder de bal door en daardoor had ik hem niet meer verwacht. Ik kreeg mijn voet er nog tegen maar het was te veel een pisserke om Verbauwhede in gevaar te brengen. Die heeft trouwens prima gekeept, hij heeft twee gemaakte goals gepakt."

Voorlijn
Toch is het niet helemaal een verrassing dat Standard het nu een moeilijke periode kent. "We moeten onze hele voorlijn verschuiven en vervangen en dan is het moeilijk om snel automatismen te hebben. We moeten zorgen dat we tegen Bergen winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties