Mâazou keert niet meer terug naar Zulte Waregem

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Mâazou keert niet meer terug naar Zulte Waregem
Foto: © SC

Moussa Mâazou (foto) keert niet meer terug naar Zulte Waregem. De spits speelt momenteel op de Afrika Cup met Niger, maar daarna trekt hij naar de Franse tweedeklasser Le Mans.

Zulte Waregem-trainer Francky Dury wilde Moussa Mâazou graag nog een nieuwe kans geven, maar dat ziet de spits zelf niet meer zitten. "Ik apprecieer wel zijn gebaar, maar ik ben niet onnozel. Ik ben bij Zulte Waregem vijf maanden niet goed behandeld geweest. Ik wilde in de zomer terugkeren naar hier omdat ik hier een zoontje heb, maar het is de stomste beslissing geweest in mijn loopbaan", zegt de spits in HNB.

"De vorige coach Darije Kalezic moest me helemaal niet hebben. Het sms'je dat ik van Francky Dury kreeg, waren de eerste vriendelijke woorden die ik uit Waregemse hoek kreeg. Wat er allemaal over mij gezegd werd... Er zijn er die dachten dat ik hen niet verstond, maar ik begrijp wel degelijk het Nederlands. Mijn imago werd constant door het slijk gehaald terwijl ik eigenlijk niets verkeerd deed", besluit Mâazou die nu zijn geluk gaat beproeven bij de Franse tweedeklasser Le Mans.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties