Overzicht transfermarkt (27/01) - alle transfers en geruchten

Thomas De Block
| 109 reacties
Overzicht transfermarkt (27/01) - alle transfers en geruchten
Foto: © SC

Tot en met 31 januari bundelt onze redactie voor onze lezers alle geruchten, akkoorden en transfers. Heet van de naald volgt u hier elke beweging op de transfermarkt vanop de eerste rij!

NIEUWS - Caceres naar Juventus (22.09)

Juventus heeft zich versterkt met Martin Caceres. De verdediger komt over van Sevilla. Hij wordt in eerste instantie gehuurd, maar er is ook een aankoopoptie bedonge.

NIEUWS - Rojas weg bij Beerschot (20.54)

Rodrigo Rojas verlaat Beerschot. Het contract van de Paraguayaan werd in onderling overleg verbroken. De middenvelder trekt naar de Chileense club O'Higgins.

NIEUWS - QPR-trainer verwacht nog transfers (19.30)

Mark Hughes, de trainer van QPR, verwacht dat zijn club nog transfer zal realiseren in de komende dagen. QPR toont interesse in Christopehr Samba van Blackburn Rovers en Diakite van Nancy.

NIEUWS - Kola geweigerd door Standard (19.25)

Standard is nog steeds op zoek naar aanvallende versterking. Volgens Sudpresse werd Rodgers Kola, aanvaller bij FC Ashdod aangeboden, maar geweigerd door de Luikse club.

NIEUWS - Villas-Boas ziet Chelsea geen transfers meer doen (18.26)

Chelsea-trainer Villas-Boas denkt niet dat zijn club nog transfers zal realiseren in januari. Een overgang van Willian of De Bruyne lijkt er voorlopig dus niet te komen.

NIEUWS - Tevez blijft bij Manchester City (17.37)

De manager van City-spits Carlos Tevez heeft gemeld dat de Argentijn tot het einde van het seizoen bij Manchester City blijft spelen.

GERUCHT - Sunderland geïnteresseerd in Almeida? (16.20)

Volgens de Sunderland Echo zou Sunderland een bod overwegen op Besiktas-aanvaller Hugo Almeida.

GERUCHT - Cavani gegeerd door Liverpool (13.40u)

Liverpool-manager Kenny Dalglish wil Edinson Cavani losweken bij Napoli. De Reds willen de Uruguayaanse spits in deze transferperiode nog naar Engeland halen.

GERUCHT - Borysiuk op weg naar Club Brugge? (13.00u)

Het 20-jarige Poolse talent Ariel Borysiuk staat in de belangstelling van Club Brugge. De defensieve middenvelder komt uit voor Legia Warschau en geniet ook de interesse van Kaiserslautern.

OFFICIEEL - Doelman Carroll trekt naar Olympiakos (12.50u)

Olympiakos heeft zich versterkt met doelman Roy Carroll. De keeper verlaat Kreta en tekent een contract van 18 maanden bij de club van Mirallas.

OFFICIEEL - Transfer Sow naar Fenerbahce eindelijk afgerond (12.44u)

De overgang van Moussa Sow naar Fenerbahce is officieel. Lille strijkt in totaal 13 miljoen euro op met de verkoop van de Senegalees.

NIEUWS - Velthuizen en Vitesse langer met elkaar door (11.55u)

Vitesse-doelman Piet Velthuizen verlengt vrijdag zijn contract in Arnhem. De 25-jarige doelman zet zijn handtekening onder een verbintenis tot 2016.

OFFICIEEL - Ajacied tekent contract en maakt meteen deel uit van de selectie (11.52u)

De 18-jarige Stefano Denswil zet vrijdag zijn handtekening onder een profcontract tot 2016. Door de vele blessures neemt Frank De Boer hem zondag meteen mee naar de Kuip.

GERUCHT - Porto wil Lucho terughalen (11.14u)

FC Porto wil Lucho Gonzalez terug naar Portugal halen. Marseille kocht de middenvelder in 2009 over voor 18 miljoen euro.

OFFICIEEL - Dinamo shopt bij Rubin Kazan (10.55u)

Dinamo Moskou neemt Christian Noboa over van Rubin Kazan. De Ecuadoriaan tekende een contract voor drie seizoenen.

OFFICIEEL - Bastians trekt naar Duitse hoofdstad (10.50u)

Felix Bastians heeft Freiburg vroeger dan verwacht geruild voor Hertha BSC. Aanvankelijk ging de linksachter pas deze zomer transfervrij de overstap maken.

GERUCHT - Chelsea denkt aan van der Wiel (9.41u)

Chelsea zou Gregory van der Wiel willen overnemen van Ajax. De Nederlandse verdediger zou een mogelijk vertrek van Bosingwa kunnen bespoedigen.

NIEUWS - Sevilla haakt af voor Dos Santos (9.02u)

Giovani Dos Santos blijft voorlopig bij Tottenham voetballen. Het Spaanse Sevilla was geïnteresseerd in de Mexicaan, maar zou niet voldoen aan de vraagprijs van de Engelsen.

NIEUWS - Samba stuurt opnieuw aan op vertrek (8.34u)

Christopher Samba, de kapitein bij Blackburn Rovers, heeft opnieuw aangestuurd op een vertrek. QPR en Tottenham zijn geïnteresseerd.

GERUCHT - Henriksen in beeld bij Club Brugge (7.52u)

Volgens Noorse media toont Club interesse in de 19-jarige middenvelder Markus Henriksen. Zijn huidige club Rosenborg zou echter 3 miljoen euro willen voor de jonge Noor.

OFFICIEEL - Maazou trekt naar Franse tweede klasse (7.00u)

Moussa Maazou trekt voor zes maanden naar het Franse Le Mans. De spits werd afgelopen maanden door CSKA Moskou uitgeleend aan Zulte Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties