Reactie Mikulic: "Gelijkspel billijk voor iedereen"

Mikulic: "Gelijkspel billijk voor iedereen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tomislaw Mikulic en Dries Wuytens hielden de veel geroemde aanval van Anderlecht zaterdag in bedwang. De Kroaat was dan ook tevreden met de nul tegen de leider.

Johan Walckiers in Antwerpen

"Wij hebben hen bijna geen kansen laten creëren", knikte Mikulic tevreden. "Wij hadden een paar goeie kansen en ik denk dat Anderlecht toch moet toegeven op bepaalde momenten wat geluk te hebben gehad. Maar we moeten niet klagen: als Gillet na vijf minuten die kans binnentrapt, hebben we een heel andere match. Een gelijkspel is billijk voor iedereen denk ik."

"Het hele team was vandaag goed. Iedereen deed wat de coach hem gevraagd had. We speelden vandaag tegen het beste team van belgië, dan mag je toch wat trots zijn."

Toch is het verschil tussen Beerschot thuis en uit bijzonder groot. "Het is onverklaarbaar", aldus Mikulic. "We hebben toch al enkele bijzonder slechte wedstrijden op verplaatsing achter de rug", zei de man die ondertussen wel al Gary Kagelmacher moet missen. "Met Dries (Wuytens, nvdr.) loopt het ook goed. Ik doe mijn job als voorheen. Dat Gary er niet meer is, maakt niet zoveel uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties