Vermaelen: "Ik wil eindelijk eens op Wembley spelen"

Fabian Morren
| 0 reacties
Vermaelen: "Ik wil eindelijk eens op Wembley spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Vermaelen wil dit seizoen absoluut eens in Wembley spelen. De Belgische verdediger van Arsenal heeft meerdere kansen om dat doel te bereiken.

Eerst en vooral zijn er de Rode Duivels. De nationale ploeg speelt op 2 juni een oefeninterland in Wembley tegen Engeland. Maar ook met Arsenal wil de verdediger straks actief zijn in het legendarische stadion.

"Ik wil op Wembley spelen omdat me dat nog nooit lukte", vertelt Vermaelen. "Het is echt een leuk stadion. Vorig seizoen speelden we er de finale voor de Carling Cup. Ik kon het stadion dus zien, ook al speelde ik niet zelf."

Arsenal speelt in de FA Cup tegen Aston Villa. De halve finales worden op Wembley gespeeld. "Zelfs voor ik in Engeland arriveerde, wist ik al dat de FA Cup hier iets heel groots is", zegt de verdediger. "Toen ik in Nederland speelde, zag ik op de televisie regelmatig naar de FA Cup."

"De beker is voor ons een doel natuurlijk. We willen in de competitie zo hoog mogelijk eindigen en ver geraken in de FA Cup en Champions League."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties