Transfermarkt gesloten - alle transfers en geruchten

Fabian Morren
| 642 reacties
Transfermarkt gesloten - alle transfers en geruchten
Foto: © SC

De transfermarkt heeft zijn deuren gesloten. Van de grote Belgische transfers is er niets meer in huis gekomen, maar de 'kleintjes' hebben zich wel degelijk versterkt. Hier vindt u nog eens een overzicht.

OFFICIEEL: Jens Podevijn beproeft geluk in Nederland (22.43u)

Jens Podevijn kondigt zelf zijn transfer aan. De 22-jarige middenvelder verlaat Eendracht Aalst voor de Nederlandse tweedeklasser Willem II.

OFFICIEEL: Le Mans trekt Maazou aan (22.41u)

Moussa Maazou verlaat Zulte Waregem. Hij trekt naar het Franse Le Mans. Maazou kon bij Zulte Waregem nooit echt overtuigen.

OFFICIEEL: Rossini naar Sint-Truiden (22.29u)

Giuseppe Rossini wordt tot het einde van het seizoen verhuurd aan Sint-Truiden. Bij Zulte Waregem was hij niet verzekerd van een basisplaats, zeker niet na de komst van Mbaye Leye.

OFFICIEEL: Ex-spits van Zulte Waregem naar Everton (21.51u)

Nikica Jelavic, in een vorig leven nog bij Zulte Waregem aan de slag, heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij Everton. De spits komt over van Glasgow Rangers.

OFFICIEUS - Vydra mag terug naar Udinese (21.43u)

Volgens enkele bronnen mag Matej Vydra na enkele maanden al terugkeren naar Udinese dat hem verhuurde aan Club Brugge. De Tsjechische middenvelder is al maanden geblesseerd.

NIEUWS - Tözser blijft (21.39u)

Daniel Tözser blijft gewoon bij Racing Genk. Dat heeft zijn zaakwaarnemer laten weten. De Hongaar trekt dus niet naar Genoa.

NIEUWS - Geen transfers meer bij AA Gent (20.05u)

AA Gent zal geen transfers meer doen tijdens deze transfermarkt. Er zouden ook geen spelers meer vertrekken. Yassine El Ghanassy blijft dus gewoon bij de club.

OFFICIEEL - Mike Diskured naar AA Gent (19.50u)

De Amerikaan Mike Diskured komt de rangen van de Buffalo's versterken. De 21-jarige middenvelder tekende een contract tot het einde van het seizoen met optie tot aankoop.

OFFICIEEL - Alexander Hleb weg bij Barça (19.36u)

Hleb heeft in onderling overleg met Barcelona zijn contract verbroken. De Wit-Rus is nu een vrije speler.

OFFICIEEL - Wouter Smeets naar Rupel Boom (19.31)

Wouter Smeets verlaat Antwerp. De middenvelder kreeg er maar weinig speelkansen. Smeets gaat nu aan de slag bij derdeklasser Rupel Boom.

OFFICIEEL - Okotie verlaat STVV voor Nürnberg en Sturm Graz (19.28)

Okotie vertrekt na amper zes maanden bij de Limburgers. Hij tekende bij het Duitse Nürnberg dat hem dadelijk verhuurt aan Sturm Graz.

OFFICIEEL - Chahir Belghazouai trekt naar Zulte Waregem (19.25)

Chahir Belghazouai verlaat Dinamo Kiev voor Zulte Waregem. De 25-jarige polyvalente middenvelder is een Franse ex-jeugdinternational en tekende een contract voor 2,5 seizoenen.

GERUCHT - Gorius toch naar Club Brugge? (19.18)

Het is opvallend stil rond Julien Gorius. Club Brugge heeft zich echter weer in de strijd gemengd om de middenvelder. Genk, Club of toch gewoon KV Mechelen? Het antwoord kennen we straks...

OFFICIEEL - Sidibé naar Westerlo (18.33)

Ibrahim Sidibé trekt naar Westerlo. De spits wou niet terugkeren bij Beerschot en is dus nu speler van de Kempense club.

OFFICIEEL - Van Geele naar FC Eindhoven (18.30)

Michael Van Geele gaat voor de Nederlandse tweedeklasser FC Eindhoven voetballen nadat vorige week zijn contract bij Antwerp werd verbroken.

OFFICIEEL - Dirar gaat tegen degradatie vechten in Franse tweede klasse (18.10u)

Nabil Dirar mag na langdurige onderhandelingen dan toch vertrekken bij Club Brugge. De aanvallende middenvelder tekende een contract voor 4,5 seizoenen bij de nummer 18 in de Ligue 2. Club zou er zes miljoen euro rijker van worden en de speler zelf zou er twee miljoen euro per jaar gaan verdienen.

OFFICIEEL - Borysiuk trekt naar Kaiserslautern (17.37u)

De Pool Ariel Borysiuk, die dicht bij Club Brugge stond, trekt naar Kaiserslautern. De middenvelder tekent een contract voor 4,5 seizoenen.

NIEUWS - Heracles neemt twee spelers over van buur Twente (17.35u)

Heracles neemt per direct middenvelder Joey Belterman en aanvaller Ninos Gouriye over van buur FC Twente. Beide youngsters gaan aan de slag bij de club van voorzitter Jan Smit.

OFFICIEEL - Arsenal verhuurt Miyaichi aan Bolton (17.12u)

Bolton beschikt het komende half jaar over de Japanner Miyaichi. De Gunner is overbodig bij Arsenal en zal het seizoen rondmaken bij de Wanderers.

GERUCHT - Odemwingie gelinkt aan Fulham (17.10u)

Peter Odemwingie zal de komende uren mogelijk WBA verlaten. Vooral Fulham wil de gewezen aanvaller van La Louvière naar Londen halen.

GERUCHT - Galatasaray meldt zich voor Malki (16.55u)

Het Turkse Galatasaray heeft zich in Kerkrade gemeld voor Sanharib Malki. Naast de vlotscorende spits heeft de club uit Istanboel ook zeven miljoen euro veil voor Heerenveen-buitenspeler Assaidi.

NIEUWS - Cercle beweegt zich vandaag niet meer (16.48u)

Groen-zwart zal zich vandaag niet meer bewegen op de transfermarkt. Dat bevestigde Yvan Vandamme, sportief bestuurder bij de vereniging. Zowel inkomend als uitgaand wordt er geen nieuws meer verwacht vanuit Brugge.

OFFICIEEL - ADO strikt vervanger voor Verhoek (16.45u)

ADO heeft meteen een vervanger gevonden voor de naar Twente vertrokken Wesley Verhoek. Ebi Smolarek verlaat het Qatarese Al-Khor en gaat opnieuw in Nederland aan de slag.

GERUCHT - Arshavin terug naar Rusland? (16.06)

Anzhi Makhachkala zou proberen om aanvaller Andrei Arshavin los te weken bij Arsenal.

NIEUWS - Pizarro voor zes maand naar Manchester City (16.05u)

David Pizarro zal het seizoen rondmaken bij Manchester City. De Roma-middenvelder komt niet aan spelen toe onder Luis Enrique en gaat even aan de slag in de Premier League.

OFFICIEEL - Amorim wordt door Benfica bij Braga gestald (16.01u)

Ruben Amorim vertrekt voor anderhalf jaar op huurbasis naar Braga. De Portugese middenvelder kreeg maar weinig speelgelegenheden meer bij Benfica.

OFFICIEEL - Le Tallec verruilt Bundesliga voor Ligue 1 (15.55u)

Dominique Le Tallec vertrekt bij Borussia Dortmund. De Fransman zet zijn krabbel onder een verbintenis van 2,5 seizoenen bij Nantes.

GERUCHT - Tottenham bijzonder actief (15.50u)

Tottenham heeft zijn huiswerk voorlopig niet af. Op dit moment onderhandelt het met Wigan over een eventuele overgang van Rodallega. In dat geval zou Defou eventueel mogen vertrekken naar Liverpool. Ondertussen bekijken de Spurs ook de mogelijkheid om Juventus-middenvelder Milan Krasic naar Londen te halen.

OFFICIEEL - Jaja Coelho keert terug naar Brazilië (15.40u)

Na dagenlang getalm met FC Twente kiest Jaja Coelho toch terug naar Santos. De Braziliaan die ooit in dienst was van Genk en Westerlo keert terug naar zijn geboorteland.

OFFICIEEL - Ajax vangt twee miljoen voor El Hamdaoui (15.35u)

Ondertussen is bekendgeraakt dat Ajax twee miljoen euro krijgt van Fiorentina voor de verkoop van El Hamdaoui. Met bijkomende bonussen kan het bedrag nog oplopen tot vier miljoen.

OFFICIEEL - Juventus stalt Iaquinta bij Cesena (15.28u)

Juventus gaat aanvaller Iaquinta uitlenen. De spits trekt voor zes maanden op huurbasis naar Cesena.

GERUCHT - O'Neill wil nog een verdediger naar Sunderland halen (15.20u)

Sunderland wil naast Wayne Bridge nog een verdediger naar Sunderland lokken. Het betreft Sotirios Kyrgiakos van Wolfsburg, die eerder aan de slag was bij Liverpool.

OFFICIEEL - Muntari voor zes maanden naar rivaal (15.02u)

Sulley Muntari gaat op huurbasis bij AC Milan spelen. De Ghanese middenvelder komt voor zes maanden over van stadsgenoot Inter.

GERUCHT - Michael Van Geele naar FC Eindhoven (15.00u)

Van Geele en Antwerp verbraken vorige week in onderling overleg het contract. Onze redactie kwam te weten dat de middenvelder nu dicht bij een overgang naar de Nederlandse tweedeklasser FC Eindhoven staat.

OFFICIEEL - Spurs stallen Corluka in Bundesliga (15.00u)

Tottenham leent Vedran Corluka voor zes maanden uit aan Bayer Leverkusen. De Kroaat komt al langer niet meer aan spelen toe bij de Londense club.

OFFICIEEL - Kazeem-Richards op uitleenbasis naar Olympiakos (14.55u)

De Britse Turk Colin Kazeem-Richards vertrekt op huurbasis naar Olympiakos. De spits van Galatasaray gaat bij Mirallas aan de slag in de Griekse competitie.

GERUCHT - Pellé aan de slag in de Serie B (14.50u)

Volgens Italiaanse media gaat Graziano Pellé aan de slag bij Sampdoria. Parma wil de gewezen spits van AZ nog van de hand doen voor middernacht.

GERUCHT - Saha op weg naar Tottenham? (14.47u)

Louis Saha kan door de komst van Jelavic eventueel vertrekken naar Tottenham. De Londense club is alvast geïnteresseerd.

OFFICIEEL - Jelavic ruilt Rangers voor Everton (14.43u)

Nikica Jelavic verruilt de Schotse Premier League voor de Engelse. Jelavic gaat aan de slag bij de club van Fellaini.

OFFICIEEL - Kabasele dan toch naar Westerlo (14.40u)

Westerlo heeft met Nathan Kabasele een derde aanvaller binnnegehaald na de transfers van Luz en Hemmen. De 18-jarige rechterflank wordt zes maanden gehuurd van Anderlecht.

OFFICIEEL - Benfica strikt Portugese international (14.40u)

De Portugees Yannick Djalo heeft een contract van 4,5 seizoenen ondertekend bij Benfica. Djalo zat dit seizoen zonder club, omdat zijn uitgaande transfer van Sporting Lissabon naar Nice net buiten de vorige transferperiode viel.

NIEUWS - Ajax moet niet rekenen op komst Narsingh (14.37u)

Heerenveen-buitenspeler Luciano Narsingh gaat niet naar Ajax. Dat bevestigde de Friese club maandagmiddag.

NIEUWS - El Hamdaoui op weg naar Fiorentina (14.35u)

Ajax en El Hamdaoui zijn eindelijk van elkaar verlost. De spits gaat aan de slag bij het Italiaanse Fiorentina.

OFFICIEEL - Schoonjans voor zes maanden naar Sint Niklaas (14.21)

Taïl Schoonjans verlaat OH Leuven en wordt voor zes maanden gehuurd door Sint Niklaas.

GERUCHT - Siena wil Inzaghi (13.56)

Siena heeft een voorstel ingediend bij AC Milan om Filippo Inzaghi over te nemen.

NIEUWS - Bridge wordt ploegmaat Mignolet (13.32)

Wayne Bridge zal tot het einde van het seizoen uitkomen voor Sunderland. Manchester City leent de linksachter uit als hij door de medische keuring komt.

OFFICIEEL - Blackburn trekt Zweedse middenvelder aan (13.30)

Blackburn heeft zich versterkt met de Zweed Marcus Olsson. De middenvelder komt transfervrij over van Halmstads BK en was de voorbije week in beeld bij onder andere Standard.

OFFICIEEL - Liverpool en Manchester City ontkennen (13.06)

Manchester City heeft laten weten dat Carlos Tevez niet naar Liverpool zal trekken. Daar bevestigde Kenny Dalglish nogmaals dat hij blij is met zijn spelerskern en dat er niemand zal vertrekken of bijkomen. Andy Carrol wordt dus ook niet geruild met Demba Ba (Newcastle). Deze geruchten deden vandaag de ronde.

GERUCHT - QPR onderhandelt over Zamora (13.05)

Bobby Zamora kan van Fulham naar QPR verhuizen als de clubs er vandaag uit geraken.

GERUCHT - Jelavic gespot in Liverpool (13.00)

Nikica Jelavic van Glasgow Rangers is nu op Goodison Park om met Everton te onderhandelen over een contract.

NIEUWS - Ajax lijkt verlost van El Hamdaoui (12.45)

Mounir El Hamdaoui lijkt op weg naar Italië. De Marrokkaanse aanvaller zou zo goed als rond zijn met Fiorentina.

OFFICIEEL - Labylle ruilt Standard voor MVV (12.35)

De 20-jarige Leroy Labille trekt naar de Nederlandse tweedeklasser MVV. De middenvelder zal tot het einde van dit seizoen in Nederland spelen.

OFFICIEEL - Fiorentina strikt Deens talent (11.55)

Fiorentina heeft de Deense aanvaller Kenneth Zohore overgenomen van FC Kopenhagen. De 18-jarige spits wordt in eigen land beschouwd als één van de grootste talenten.

OFFICIEEL - Bojinov terug naar Lecce (11.36)

Lecce huurt Valeri Bojinov voor zes maanden van Sporting Lissabon. De Bulgaarse aanvaller kwam tussen 2001 en 2005 reeds uit voor de Italiaanse club.

GERUCHT - West Ham wil Tevez huren (11.30)

Tevez is nog steeds eigendom van Manchester City, maar een transfer is nog niet uitgesloten. Tweedeklasser West Ham zou de Argentijn willen huren.

OFFICIEEL - Cissé trekt naar Engeland (11.24)

Djibrill Cissé vervolgt zijn carrière in Engeland. De Franse spits kon bij Lazio Roma nooit overtuigen en verhuist voor 5 miljoen euro naar Queens Park Rangers.

GERUCHT - Man City praat met Pizarro (11.10)

Manchester City is geïnteresseerd in David Pizarro. Er zouden zelfs al gesprekken aan de gang zijn met de 32-jarige middenvelder van AS Roma.

OFFICIEEL - Djalo wordt ploegmaat van Witsel (10.57)

Yannick Djalo gaat 4,5 seizoenen voor Benfica spelen. De gewezen aanvaller van Sporting Lissabon zat sinds deze zomer zonder club.

NIEUWS - Iaquinta op weg naar Cesena (10.42u)

Juventus-aanvaller Vincenzo Iaquinta zou voor zes maanden gehuurd worden door Cesena.

OFFICIEEL - Victor Sanchez naar Espanyol (10.20u)

Victor Sanchez keert terug naar zijn vaderland. De middenvelder speelde voor Xamax Neuchâtel, maar gaat nu voor Espanyol voetballen.

OFFICIEEL - Lucho Gonzalez terug naar Porto (10.09u)

Middenvelder Lucho Gonzalez verlaat Marseille en keert terug naar Porto, waar hij de ploegmaat wordt van Steven Defour.

OFFICIEEL - Van Hout wordt verhuurd aan Dessel Sport (9.48u)

Westerlo-aanvaller Joris Van Hout speelt voor de rest van het seizoen bij derdeklasser Dessel Sport. Ook volgend seizoen zal de 35-jarige Van Hout bij zijn ex-club voetballen.

NIEUWS - Verhoek op weg naar FC Twente (9.41u)

FC Twente gaat zich versterken met ADO-speler Wesley Verhoek. Beide clubs kwamen een transferbedrag van 1,5 miljoen euro overeen. Vandaag legt Verhoek medische tests af.

OFFICIEEL - Inter doet zaken (9.32u)

Inter Milaan huurt middenvelder Guarin voor zes maanden van Porto, met een optie tot aankoop. Daarnaast heeft de club ook een akkoord bereikt met de Braziliaanse verdediger Juan, die afkomstig is van het Braziliaanse Internacional.

NIEUWS - Ex-spits van Zulte Waregem op weg naar Everton (7.41u)

Everton zou een akkoord hebben met Glasgow Rangers over de transfer van Nikica Jelavic. De aanvaller speelde een zeer sterke eerste seizoenshelft en was in het verleden nog aan de slag bij Zulte Wargem.

NIEUWS - Dirar al in Monaco (7.28u)

Dirar reisde al naar Monaco om zijn transfer te regelen. De kans is groot dat de Marokkaanse international vandaag een speler van de Franse tweedeklasser is. Club Brugge zou zes miljoen euro vangen.

NIEUWS - El Ghanassy naar Club lijkt kwakkel (7.22u)

Yassine El Ghanassy zou in de belangstelling staan van Club Brugge, maar AA Gent ontkent dat. Ook Terek Grozny bracht geen bod uit.

NIEUWS - Tom De Sutter blijft (7.13u)

Helemaal verrassend komt het nieuws niet echt. Didier Frenay, de zaakwaarnemer van Tom De Sutter, heeft aangekondigd dat zijn speler wellicht bij Anderlecht blijft tot het einde van het seizoen. De Sutter komt bij de Brusselse club amper aan spelen toe.

OFFICIEEL - De Bruyne is van Chelsea (6.54u)

De transfer van Kevin De Bruyne naar Chelsea is afgerond. De speler van Racing Genk tekende een contract tot 2017 bij The Blues. Hij doet het seizoen wel uit bij Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties