De Bruyne: “Alles is heel gewoon bij Chelsea”

Thomas De Block
| 14 reacties
De Bruyne: “Alles is heel gewoon bij Chelsea”
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dinsdag maakte Kevin De Bruyne de overstap naar Chelsea. Op een persmoment stond de toekomstige speler van de Londenaars de pers te woord.

Het was uitzonderlijk dat een persconferentie bijeen werd geroepen vanwege het vertrek van één van de spelers. “Normaal doen we dit als we een speler aantrekken, maar voor een toptalent als Kevin maken we op deze regel een uitzondering”, begon algemeen directeur Degraen.

De Bruyne gaf nogmaals aan dat voor hem een droom in vervulling gaat. “Mijn overgang naar Chelsea is iets wat ik altijd al wou. Bij Chelsea ligt voor mij al een sportief plan klaar”, verduidelijkte hij.

Ook over zijn ambities voor komend seizoen gaf De Bruyne een woordje uitleg. “Volgend seizoen zou ik graag actief zijn in een competitie van een hoger niveau dan de Belgische. Er zijn al contacten geweest maar er is nog niets beslist.” Vermoedelijk dient een uitleenbeurt zich aan voor de jonge middenvelder.

De Bruyne bezocht zijn nieuwe club en gaf zijn eerste indrukken weer. “Waar ik het meest van onder de indruk was, is het feit dat alles heel gewoon is. Eens binnen de muren van de club is iedereen heel normaal en alles gebeurt in groep.”

Tot het einde van het seizoen blijft De Bruyne voor Genk voetballen. Hij wil zich in de komende maanden dan ook extra inzetten voor de club die hem lanceerde. “Ik wil de komende zes maanden goed spelen hier bij Genk en hopelijk blijf ik gespaard van blessureleed”, besloot De Bruyne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties