Interview Reza: "Het spelletje begint pas bij play-off III"

Reza: "Het spelletje begint pas bij play-off III"
Foto: © SC

Sint-Truiden moet zaterdag absoluut winnen van Beerschot, anders lijkt play-off III onvermijdelijk. Onze redactie ging na hoe het zit met Reza Ghoochannejhad, de topschutter van STVV die al van voor de winterstop in de lappenmand ligt door een blessure aan de buikspieren.

Met zijn tien doelpunten in de heenronde was Reza een onmisbaar element in het systeem van Franky Van der Elst. Sinds zijn afwezigheid vindt STVV nog maar zelden de netten. In 2012 konden ze in de competitie slechts één keer scoren en incasseerden ze al twaalf tegendoelpunten.

"Natuurlijk vind ik het niet leuk om geblesseerd toe te kijken in deze fase van de competitie. Ik wil STVV weer zo snel mogelijk helpen op het veld, maar er ligt nog geen datum vast wanneer ik terug kan spelen. Eerst moet ik zien wanneer ik terug met de groep kan meetrainen."

"De revalidatie verloopt langzaamaan beter. Ik ben in overleg met de club naar Nederland geweest om te revalideren. Ik ga altijd naar mijn broer als ik een blessure heb, omdat ik het belangrijk vind om te weten wat hij er van denkt."

Over een mogelijke transfer wilde de aanvaller van de Kanaries niets kwijt. "Play-off III vermijden lijkt inderdaad onmogelijk, maar het spelletje begint dan pas. We gaan er alles aan doen om de degradatie te vermijden en dat is waar we ons voornamelijk op moeten concentreren. Over een transfer wil ik nu niet praten, dat is op dit moment niet aan de orde", aldus een gemotiveerde Reza.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties