"Dit weekend moet het gebeuren, nu moeten we vlammen"

Fabian Morren
| 1 reacties
"Dit weekend moet het gebeuren, nu moeten we vlammen"
Foto: © SC

Bovenaan in het klassement zijn er toppers, maar dat geldt ook voor onderin. Dé degradatietopper is het duel tussen Westerlo en OH Leuven.

Westerlo moet absoluut winnen, want de achterstand op OHL bedraagt nu al vijf punten. "Welja, dit weekend moet het gebeuren. Nu moeten we vlammen", beseft ook Wouter Corstjens in GvA. "Ik ben er klaar voor, ik zie mij steeds meer in de rol van leider fungeren, al moeten we alle elf opstaan."

"Ik trek het mij allemaal hard aan, maar dat komt doordat ik enorm begaan ben met Westerlo", zegt Corstjens. "Ik kan het mij niet anders voorstellen. Daarom ook doe ik wekelijks extra oefeningen, zelfs op onze vrije dag. Ik geloof dat wie 100 procent voor zijn vak leeft, daar altijd profijt uit zal halen. En kijk: ondanks de malaise speel ik met vertrouwen. Steven De Petter is ook zo'n type. Een op en top prof."

 

"Het is vooral frustrerend dat de resultaten uitblijven. Week na week incasseren we een klap en we hebben er dit seizoen al wat gekregen! Tegen OHL moet iedereen die verbetenheid laten zien. We zullen met z'n elven moeten opstaan. Anders redden we het niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties