Reactie Genk in de problemen: "Veel spelers met weinig vertrouwen"

Robby Morren
Robby Morren
| 51 reacties
Genk in de problemen: "Veel spelers met weinig vertrouwen"
Foto: © SC

Mario Been had geen enkele reden om tevreden te zijn na de nederlaag tegen Lokeren. Genk acteerde zeer zwak en deed een hele slechte zaak met het oog op play-off 1. Hij liet dan ook enkele keren verstaan dat hij boos is.

Robby Morren in Genk

"We kwamen snel op achterstand en dan weet je dat het heel moeilijk wordt. We creëerden nagenoeg geen enkele kans en ik vond ons heel slordig in balbezit. We konden weinig tempo maken", vertelde de coach na de wedstrijd.

"Fouten maken is niet zo erg als je maar met je hart speelt."
Mario Been

Hij bevestigde eveneens dat hij het niet goed zit in de hoofden van zijn spelers. "Er waren veel spelers die weinig zelfvertrouwen hebben en fouten maakten", zo analyseerde Been. De coach was vooral ontevreden over de inzet van sommige van zijn spelers. "Fouten maken vind ik niet zo erg, als je maar met je hart speelt."

"Meer kunnen wisselen"
Dat hij over verschillende spelers niet tevreden was, bleek ook uit wat hij over de inbreng van Jelle Vossen vertelde. "Ik heb tijdens de rust Jelle Vossen ingebracht voor Barda. Ik had meer mensen kunnen wisselen maar ik wilde met een extra spits iets meer bereiken. We hebben wel wat meer druk gezet maar we hebben niets kunnen creëren en dan is de ontgoocheling groot."

Bergen
"Volgende week moeten we naar Bergen en dat wordt ook weer moeilijk. De spelers moeten beseffen dat ze nu een slechte zaak hebben gedaan. We gaan deze week sleutelen om een zo sterk mogelijke formatie neer te zetten tegen Bergen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties