Interview Corstjens: "Ik ben niet bang voor Suarez"

Glenn Schrader
| 8 reacties
Corstjens: "Ik ben niet bang voor Suarez"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo moet zondagmiddag de verplaatsing maken naar Anderlecht. De degradatiekanditaat heeft punten nodig en zal in het Constant Vanden Stockstadion dus moeten rekenen op een sterke Wouter Corstjens.

De Limburger wil zich op voorhand niet neerleggen bij een nederlaag. “Je moet niet met de intentie naar Anderlecht trekken om te verliezen. We gaan sowieso proberen een puntje of meer te sprokkelen”, geeft hij strijdvaardig toe.

Met Mbokani en Suarez beschikt Anderlecht wel over één van de beste aanvalsfronten in de Jupiler League. Dit boezemt de Westerlo-verdediger evenwel geen angst in. “Ik ben niet bang voor Mbokani en Suarez. Ik ben ze al meermaals tegengekomen, echt speciaal is het dus niet meer”, aldus Corstjens. “Elke topclub beschikt over een goede voorhoede”, voegt hij daar nog aan toe.

Westerlo is dit seizoen niet al te goed bezig. Dat zou volgens Corstjens aan verschillende zaken liggen. “We hebben dit seizoen al veel met blessures te maken gehad. Een echte typeploeg heeft de trainer dus nooit kunnen opstellen”, aldus de lange verdediger.

Door deze resultaten is ook Jan Ceulemans niet onbesproken in ’t Kuipke. “De supporters zijn vrij om hun mening over de trainer te uiten. Wij hebben als spelersgroep zelf een goed signaal gegeven door ons vertrouwen in de coach te stellen”.

Corstjens geeft de strijd om het behoud weliswaar nog niet op. “Het zal nog heel moeilijk worden, maar we gaan proberen nog wat wedstrijden te winnen”, besluit Corstjens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties