Year of the Bear: State of the Union van Patrick Vanoppen

Tomas Taecke
| 81 reacties
Year of the Bear: State of the Union van Patrick Vanoppen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na één jaar voorzitterschap besprak Patrick Vanoppen donderdagavond het reilen en zeilen van Beerschot. Hier kan u de State of the Union van de preses erop nalezen.

In een openhartig debat besprak Patrick Vanoppen donderdagavond het verleden, heden en de toekomst van zijn club Beerschot. Een uitgebreid verslag van de redevoering en het overleg kan u nalezen in een eerste deel over het algemene en financiële aspect, het sportieve deel leest u er hier op na.

Tijdens het debat liet Vanoppen zich ook uit over de derby tegen rivaal Antwerp, die hij liever niet meer organiseert. Ook trainer Jacky Mathijssen nam even de micro ter hand.

Vanoppen maakte tijdens de zitting meermaals duidelijk dat de licentie er zo goed als zeker komt, maar dat de financiële problemen nog niet helemaal achter de rug zijn. Zo liet hij ook verstaan dat hoofdsponsor Quick er na dit seizoen mee ophoudt en dat dit gevoed is door de slechte cijfers van de hamburgerketen zelf. De huidige sponsor gaf voor dit seizoen reeds aan dat dit jaar wel eens het laatste zou kunnen zijn. Tegen eind maart hoopt de voorzitter bijgevolg een opvolger te vinden voor de huidige hoofdsponsor.

Dossier PVO State of the Union:

deel 1

deel 2

Mathijssen

Beerschot-Antwerp

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties