Criel: "Doelpunt tegen ex-club doet altijd extra deugd"

Dirk Pieters
| 1 reacties
Criel: "Doelpunt tegen ex-club doet altijd extra deugd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KSK Heist heeft het opnieuw gedaan. De tweedeklasser won opnieuw een moeilijke verplaatsing bij één van de toppers in de tweede klasse. Deze keer ging Lommel United op eigen veld onderuit.

We gingen eens polsen bij Bram Criel hoe het komt dat zoveel topclubs uit tweede op eigen veld onderuit gaan tegen Heist. “Op verplaatsing moeten we het spel niet maken. We kunnen afwachten en spelen op een snelle tegenaanval. Onze stilstaande fases zijn ook heel goed en daarmee pakken we veel punten”, aldus de doelpuntenmaker dit weekend aan onze redactie.

Criel pikte dus opnieuw zijn doelpuntje mee. “Het was mijn zevende doelpunt dit seizoen en toch wel een beetje een speciale. Een doelpunt maken tegen je ex-club doet altijd extra deugd. Toch heb ik geen revanchegevoelens tegenover Lommel.”

Wat vond Criel van zijn ex-club afgelopen weekend. “Onze zege was zeker niet gestolen, dus dat wil zeggen dat Lommel toch niet heel sterk was. Ik vond ze in de heenronde veel sterker. Toch was het leuk om tegen enkele vrienden van vroeger te spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties