Narsingh (Heerenveen) en John (Twente) nieuwkomers bij Oranje

Jefrey Van der Straeten
| 5 reacties
Narsingh (Heerenveen) en John (Twente) nieuwkomers bij Oranje
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bert Van Marwijk maakte vandaag zijn selectie bekend voor het oefenduel tegen Engeland. Opvallend zijn de selecties voor Narsingh en Ola John. Adam Maher werd dus niet opgeroepen.

Volgende woensdag staat Engeland – Nederland op het programma, voor beide teams een mooie test om te kijken waar ze staan met het oog op het nakende EK. Nederlands bondscoach kondigde vandaag zijn selectie aan, met naast de vertrouwde namen ook Luciano Narsingh en Ola John.

Narsingh scheert op dit moment hoge toppen als rechtsbuiten bij Heerenveen. Helemaal op het einde van de transferperiode in januari meldde Ajax zich nog voor hem. Narsingh liet echter weten liever aan het eind van het seizoen de overstap naar zijn geboortestad Amsterdam te maken.

Ola John is dan weer een linkervleugelspits. In het begin van het seizoen kwam hij vaak als invaller op het veld bij Twente. Onder andere tegen Benfica liet hij toen mooie dingen zien. Ondertussen heeft hij een basisplaats veroverd en heeft hij al meerdere voorzetten op het hoofd van Luuk De Jong geschilderd.

Hoewel Adam Maher van AZ gehoopt had op een selectie, werd hij door Van Marwijk (nog) niet opgeroepen.

Zie hieronder de volledige selectie:

Keepers: Tim Krul (Newcastle United), Maarten Stekelenburg (AS Roma), Michel Vorm (Swansea City).

Verdedigers: Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart), Jeffrey Bruma (Hamburger SV), John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (Málaga), Erik Pieters (PSV), Ron Vlaar (Feyenoord).

Middenvelders: Mark van Bommel (AC Milan), Urby Emanuelson (AC Milan), Nigel de Jong (Manchester City), Stijn Schaars (Sporting Lissabon), Wesley Sneijder (Internazionale), Kevin Strootman (PSV), Rafael van der Vaart (Tottenham Hotspur), Georginio Wijnaldum (PSV).

Aanvallers: Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Ola John (FC Twente), Luuk de Jong (FC Twente), Dirk Kuyt (Liverpool), Luciano Narsingh (SC Heerenveen), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Bayern München).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties