Sneijder wil bij Oranje vertrouwen opdoen

Andrea Doino
| 0 reacties
Sneijder wil bij Oranje vertrouwen opdoen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Inter Milan heeft al enkele weken niet meer kunnen winnen en Wesley Sneijder presteert er niet op niveau. Bij de Nederlandse nationale ploeg hoopt Sneijder weer wat vertrouwen op te doen.

De Nederlandse international is blij dat hij terug met de nationale ploeg kan trainen. “Spelen en trainen bij Oranje is leuk”, laat Sneijder weten op de KNVB-website. Bij Inter loopt het dit jaar niet zo vlot. Na een zwakke seizoensstart leken de Nerazzurri zich te herpakken met een goede reeks, maar van de laatste acht wedstrijden werd er maar liefst zeven keer verloren.

Tegen Napoli werd de 27-jarige middenvelder tijdens de rust al naar de kant gehaald (1-0-verlies). “De trainer wilde defensiever spelen. Wat ik daarvan vind? Ik heb daar zo mijn mening over, maar die houd ik voor mezelf. De trainer probeert ons wel elke keer te motiveren. Ik ben niet iemand die zegt dat de trainer eruit moet, bovendien heb ik het naar mijn zin bij Inter.”

Woensdag tegen Engeland wil Sneijder vooral vertrouwen opdoen. Hij speelt er voor de eerste keer op Wembley. “Dat is voor iedereen mooi en ik kijk er echt naar uit. Ik hoop gewoon een goede wedstrijd te spelen tegen Engeland”, besloot de middenvelder van Oranje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties