Van Persie: "We waren er zo dichtbij"

Andrea Doino
| 9 reacties
Van Persie: "We waren er zo dichtbij"
Foto: © SC

Ondanks de sterke prestatie van Arsenal tegen AC Milan in de Champions League (3-0) liggen The Gunners uit het kampioenenbal. Ook Robin van Persie baalt van de uitschakeling.

“We waren er zo dichtbij. We mogen wel trots zijn, maar we wilden natuurlijk meer. Het is een raar gevoel, want het was een fantastische avond. Als we met 1-0 hadden gewonnen had iedereen er vrede mee. Nu baal je toch”, zei van Persie in een interview met Sport 1.

In de tweede helft kon de Nederlandse international voor het vierde doelpunt zorgen, maar zijn poging werd gepakt door Milan-doelman Abbiati. “Ik moest wel lobben omdat de keeper te dichtbij was. Hij stopte hem goed. Negen van de tien keer gaat zo’n bal in doel.”

Coach van de Rossoneri, Massimiliano Allegri, haalt opgelucht adem. “We namen het te gemakkelijk op. Ik ben boos over de nederlaag, maar we hebben ons toch gekwalificeerd.” Langs de lijn wond Allegri zich vaak op. “Of ik veel gewicht heb verloren tijdens de match? Mijn spelers zeiden al dat ik moest vermageren”, aldus Allegri.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties