Interview Hofmans: "We focussen ons vooral op het financiële gedeelte"

Glenn Schrader
| 69 reacties
Hofmans: "We focussen ons vooral op het financiële gedeelte"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Het seizoen van Antwerp verloopt momenteel toch niet zo goed. Met ook vorig weekend een verlies lijkt het uitzicht op promotie helemaal verkeken. In een gesprek met onze redactie relativeert Gunther Hofmans deze resultaten.

Wat vind je van de prestaties van Antwerp dit seizoen?
“Zoals je kan zien is het wel wisselvallig”, aldus een teleurgestelde Hofmans. “Hoe ons seizoen verlopen is loopt wel binnen de verwachtingen. We hadden ons dit seizoen vooral gefocust op het financiële gedeelte van de club, dan kunnen zo een resultaten als eens voorvallen”, relativeert de technisch directeur.

Waar loopt het volgens jou dan fout in de ploeg momenteel?
“Er lopen vele dingen fout. Afgelopen weekend brachten we bijvoorbeeld het beste spel op de mat, maar werden de kansen niet afgemaakt”, legt hij uit. “Dan krijg je in de 88ste minuut een tegenaanval die dan meteen wel binnen gaat, dat is een beetje pech hebben”.

Snap jij de protesten dan ook van de supporters?
“Natuurlijk”, zegt hij gedecideerd. “Elke club in de voetballerij zal altijd afgerekend worden op de resultaten. Die zijn momenteel niet zo goed, maar zoals ik al zei ligt dat binnen de verwachtingen”.

Hoe hard smachten jullie eigenlijk naar een plek in de Jupiler Pro League?
“Dit jaar promoveren zou veel te vroeg geweest zijn. We willen ons eerst focussen op dat financiële gedeelte. We hebben ons een doel voorop gesteld om dat binnen twee à drie jaar in orde te krijgen. Daarna zien we het wel”, besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties