Volg Super Sunday LIVE op onze website!

Tomas Taecke
| 10 reacties
Volg Super Sunday LIVE op onze website!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag staan maar liefst acht wedstrijden op het programma op de voorlaatste speeldag van de reguliere competitie. Voor de verslaggeving en de eerste reacties na de wedstrijden kan u bij ons terecht!

Maar liefst acht partijen worden vanmiddag om 14.30u op gang geblazen. Hoewel er heel wat op het spel staat, zal alles gedeeltelijk overschaduwd worden door de gebeurtenissen eerder deze week in het Zwitserse Sierre. Onze redactie trekt ook vandaag naar alle stadions opdat u alles vanop de eerste rij kan volgen.

Neem alvast de voorbeschouwingen onder de loep. Tijdens de wedstrijden kan u alles wat er zich op de velden afspeelt volgen en nadien brengen we snel reacties uit alle kampen. Achteraf kan u er het matchdossier nog eens op naslaan.

Veel aandacht gaat natuurlijk uit naar de strijd om PO1, waarin Cercle, Kortrijk, Genk, Standard en Lokeren verwikkeld zijn. Anderlecht, Club Brugge en Gent zijn al zeker van deelname aan die nacompetitie, maar willen geen averij meer oplopen in de aanloop van die PO1.

Onderin strijden Westerlo en STVV nog voor het thuisvoordeel, dat niet onbelangrijk is om straks PO3 mee aan te vatten.

Voor Zulte Waregem, Lierse, OHL, Bergen, Beerschot en KV Mechelen staat er niets meer op het spel. Toch willen de middenmotors met een goed gevoel aan PO2 beginnen, dat uiteindelijk ook tot Europees voetbal kan leiden.

De wedstrijden (14.30u): 

Cercle Brugge - Club Brugge

Standard - OHL

Beerschot - Lokeren

AA Gent - KV Kortrijk

Zulte Waregem - KV Mechelen

STVV - Anderlecht

Westerlo - Racing Genk

Lierse SK - RAEC Mons

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties