"Mijn complimenten voor Mignolet"

Melissa Maes
| 9 reacties
"Mijn complimenten voor Mignolet"
Foto: © SC

Simon Mignolet was afgelopen weekend de uitblinker in de kwartfinale van de FA-cup tegen Everton. "Ik ben ook nu belangrijk voor Sunderland en dat doet deugd."

Simon Mignolet toverde in de slotfase twee fenomenale reddingen uit zijn mouw. “Ik kon net mijn hand tegen de bal van John Heitinga zetten en ik wist dat ik zo snel mogelijk terug recht moest kruipen om ook de rebound van Nikica Jelavic te kunnen stoppen”, aldus de goalie in HBvL.

“Ik ben ook nu belangrijk voor de ploeg en dat doet deugd. Maar ik weet hoe snel het kan gaan in het voetbal. Als ik volgende week een fout maak, spreekt niemand nog over die saves.”

Gaat Sunderland nu voluit voor de beker? “We blijven ons opladen voor de competitie, want we willen in de top tien blijven. Al spreekt het voor zich dat iedereen graag op Wembley wil spelen.”

Ook trainer Martin O’Neill was onder de indruk van Mignolet zijn kunsten. “Ik zag de bal er in. Mijn complimenten voor Simon. Hij hield ons recht met die miraculeuze save.” De replay tegen Everton vindt plaats op 27 maart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties