Reactie Dejaeghere: "Hopen op een invalbeurt in bekerfinale"

Dejaeghere: "Hopen op een invalbeurt in bekerfinale"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Brecht Dejaegere was de laatste speeldag van de reguliere competitie een heel belangrijke. Voor het eerst mocht hij in de basis starten tijdens een competitiematch. En dat smaakt naar meer, te beginnen met hopen op een invalbeurt in de bekerfinale.

Johan Walckiers in Kortrijk

Dejaeghere leek eerst nog wat onwennig, maar kwam gaandeweg beter in de match en zorgde zelfs nog voor een assist. "Mijn eerste pass was niet goed en dan begin je te twijfelen", aldus het jeugdproduct van KVK. "In de tweede helft maak ik direct een goede actie en dan begint het vertrouwen te groeien. Als ze mij op voorhand gezegd hadden dat ik een aandeel zou hebben in het behalen van PO I én de bekerfinale, zou ik ze allemaal zot verklaard hebben."

Dejaeghere laat zich het hoofd echter niet dol maken. Hij blijft realistisch: "Normaal gezien zit ik tijdens de bekerfinale op de bank, maar ik hoop natuurlijk op een invalbeurt. We gaan nu vol voor die winst. Tuurlijk gaan we Lokeren geen cadeau teruggeven (lacht)."

"En als we winnen, draag ik de winst op aan mijn overleden opa. Hij stierf in 2005, maar ik was zo wat zijn oogappel. Spijtig dat hij dit allemaal niet heeft kunnen meemaken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties