Ibrahimovic: "Guardiola is een watje"

Ibrahimovic: "Guardiola is een watje"
Foto: © SC

Zlatan Ibrahimovic is zoals elke artiest ook een beetje gek. Zijn nieuwe biografie getuigt daar alvast van. Voor Pep Guardiola, de coach die hij vanavond ontmoet in de CL met AC Milan, is hij alvast niet mals.

"Pep Guardiola, je weet wel, die met zijn grijze doublebreasted maatpakken en zijn tobberige gezicht, kwam naar me toe. Ik vond hem in die tijd wel oké. Niet direct een Mourinho of een Capello, maar hij kon ermee door. Dat was lang voordat ik vroeg of ze twee ziekenwagens bij het trainingsveld neer wilden zetten, just in case ik hem zou aanvliegen", vertelt de Zweed in zijn biografie, Ik, Zlatan.

Guardiola was immers ook coach toen Zlatan bij Barcelona speelde en daar kwam het regelmatig tot incidenten tussen de twee. "Ik had er genoeg van. Als ik Guardiola was, was ik bang geweest. Niet dat ik een vechtersbaas ben. Maar als ik kwaad word, wordt alles zwart voor mijn ogen."

"Ik was knettergek en je zou verwachten dat Guardiola iets terug zou zeggen, maar zo is hij niet. Hij is een laf watje. Hij zit nog in de luiers. Hij raapte die bak alleen maar op, als de eerste de beste conciërge, en ging toen de kleedkamer uit. Hij sprak er nooit meer over."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties