Reactie Been: "Vreemd dat Club zo speelt in een thuismatch"

Fabian Morren
| 146 reacties
Been: "Vreemd dat Club zo speelt in een thuismatch"
Foto: © SC

Mario Been was behoorlijk scherp na afloop van de wedstrijd bij Racing Genk. "Met alle respect voor Club, maar wij verdienden meer dan dit."

Fabian Morren in Brugge

“We hadden in het begin de betere kans, maar raakten dan onze keeper kwijt. Met alle respect voor Club, maar in de tweede helft hoefde ik nog maar naar één kant te kijken. We hadden meer verdiend dan dit resultaat”, analyseerde Been.

“Ik zit dan ook met een dubbel gevoel”, vervolgde de Nederlandse coach. “Aan de ene kant een slecht gevoel, omdat we geen punten pakken. Anderzijds ook een goed gevoel, want de manier waarop ik ons vandaag zag spelen, stemt me tevreden. “

Been had het duidelijk niet begrepen op de speelstijl van Club. “Ik had verwacht dat Club hoger zou spelen”, zei hij. “Ik vind het vreemd dat Brugge zo speelt in een thuismatch, maar iedereen moet zelf bepalen hoe hij speelt.”

”Ik hou van voetbal en wil mijn ploeg graag laten voetballen. Je kan ook zuiver voor het resultaat gaan. Ik weet echter niet wat ons publiek ervan zou vinden als wij zo thuis zouden spelen.”

“In de tweede helft hadden we vier, vijf grote kansen”, merkte Been op. “De efficiëntie was vandaag bij ons niet goed. We kregen genoeg mogelijkheden, maar je moet ze maken. Hier kan ik echter wel mee aan de slag in de toekomst.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties