Club en Genk openen play-off I vanavond

Fabian Morren
| 136 reacties
Club en Genk openen play-off I vanavond
Foto: © SC

Racing Genk kon maar nipt de play-off I bereiken. Vanavond opent de landskampioen bij Club Brugge, dat zijn titelambities niet uitspreekt maar op slechts drie punten van koploper Anderlecht staat.

Voor beide ploegen wordt het dus een heel interessante opener. Club wil de kloof met Anderlecht niet meteen groter zien worden, terwijl Genk hoopt op het elan van de thuiswedstrijd tegen AA Gent verder te gaan.

Vadis Odjidja gaf het al aan: "We moeten winnen van Genk". In de competitie lukte dat tot twee keer toe niet. Club slikte tegen de Limburgers liefst acht doelpunten in twee westrijden. Blauw-zwart is dus gewaarschuwd.

Club-trainer Christoph Daum rekent weer op Vadis Odjidja, die terug is na een blessure. Hij krijgt zijn plek in het elftal, naast Vazquez en Blondel op het middenveld. Niki Zimling is geblesseerd.

Bij Genk mag Kevin De Bruyne, net als in de tweede helft tegen AA Gent, centraal spelen. Buffel komt mogelijk op links te staan en Limbombe zou dan naar de bank verhuizen.

Vermoedelijke ploegopstellingen:
Club Brugge: Jorgacevic, Högli, Figueras, Donk, Hoefkens, Blondel, Vazquez, Odjidja, Refaelov, Akpala, Meunier

RC Genk: Bailly, Tshimanga, Simaeys, Nadson, Anele, Buffel, De Bruyne, Hyland, Vanden Borre, Vossen, Benteke

Volg de wedstrijd live bij ons vanaf 20.30 uur...

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Club Brugge is favoriet. Een gokje bij BWIN op RC Genk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Club Brugge met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 167 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Genk wint u 475 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties