Reactie Renard rond met Standard? Biebauw rest van seizoen onder de lat

Renard rond met Standard? Biebauw rest van seizoen onder de lat
Foto: © SC

Geen Olivier Renard in de goal bij KV Mechelen, wel Wouter Biebauw. En na de wedstrijd werd bekend dat de doelman de rest van het seizoen in de goal zal blijven staan. Wat de vermoedens rond een akkoord van Renard met Standard natuurlijk doet toenemen.

Johan Walckiers in Lier

Verrassing bij het bekijken van het wedstrijdblad. Geen Renard, wel Biebauw in doel. "Ik heb het zelf pas gisteren gehoord", zei Biebauw na de wedstrijd. "Op training stond ik ineens in doel. Voor mij was het dus ook een verrassing."

Op zijn persconferentie liet Marc Brys ook weten dat Biebauw de rest van het seizoen in doel blijft staan. "Ik heb ook net gehoord dat de coach dat gezegd heeft. Ik weet voor de rest niets. Ik ga straks er eens over praten met Renard, want ik heb de kans nog niet gehad. Gisteren heb ik me enkel geconcentreerd op de wedstrijd en vandaag hoorde ik het nieuws pas."

Natuurlijk voedt dit de geruchten dat Renard volgend seizoen naar Standard verhuist. Want bij de Rouches is er ook een vertrek van Sinan Bolat nakende. Renard speelde al eerder 2,5 seizoenen bij Standard, maar werd daar in 2007 verkocht aan KV.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties