Interview Simaeys:" Nog nooit zo vlot gelopen op Anderlecht"

Robby Morren
Robby Morren
| 16 reacties
Simaeys:" Nog nooit zo vlot gelopen op Anderlecht"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Racing Genk heeft de goede vorm net op tijd beet om te schitteren in play-off 1. Na de puike overwinning op Anderlecht hoopt Simaeys dat Genk dit niveau ook de komende weken kan aanhouden.

"Ik heb al veel op Anderlecht gespeeld maar het is nog nooit zo vlot gelopen als het afgelopen weekend. We wisten een heel pak kansen bijeen te voetballen", aldus Simaeys in een gesprek met onze redactie. De aanvoerder kreeg af te rekenen met Mbokani. "Hij is snel, sterk en technisch begaafd maar we hadden het goed onder controle."

Juiste balans gevonden
Simaeys ziet wel redenen waarom het nu bij Genk allemaal een pak beter loopt dan tijdens de afgelopen maanden. "De ploeg waarmee we nu voetballen is heel verschillend van de ploeg waarmee we enkele maanden geleden speelden. Het heeft een tijdje geduurd vooraleer we een goede balans gevonden hadden. Daarnaast kregen we een gans seizoen af te rekenen met blessures maar nu hebben we die juiste balans gevonden."

"Het is nu nog te vroeg om al te zeggen waar we kunnen eindigen maar als we dit kunnen aanhouden, kan het alleen nog beter worden. We moeten nu nog vijf wedstrijden op hoog niveau spelen. Het zal de kunst worden om dit vol te houden", besluit de verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties