Sonck: "Ik wacht op een nieuwe uitdaging"

Melissa Maes
| 25 reacties
Sonck: "Ik wacht op een nieuwe uitdaging"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse deed Wesley Sonck een voorstel om zijn contract met twee jaar te verlengen, maar dat wimpelde de spits af. "Ik heb daar wel een paar weken over nagedacht."

“Ik stel het enorm op prijs dat Lierse mij een nieuw contract wou geven. Dat wijst er toch op dat ze tevreden waren over mij”, zegt Wesley Sonck aan VRT.

De spits kon niet altijd rekenen op een basisplaats en klaagde daar wel eens over. “Maar ik kijk altijd eerst naar mezelf als het niet goed gaat. Ik stelde mij altijd professioneel op. Akkoord, ik heb te weinig gescoord, maar dat kwam ook door onze defensievere speelwijze.”

Sonck heeft nog geen idee waar zijn toekomst ligt. “Als ik bij Lierse had bijgetekend, had ik zekerheid gehad. Maar zo zit ik niet in elkaar. Ik wacht op een nieuwe uitdaging.”

“Ik ben fit en doe het nog altijd graag. Ik ga nog elke dag met zin trainen. Of ik mezelf in België zie blijven? Ook daar kan ik niets over zeggen, want ik heb nog met geen enkele club gepraat. De clubs wachten ook langer dan vroeger.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties