Hasi weigerde lucratief Albanees bod

Hasi weigerde lucratief Albanees bod
Foto: © SC

Besnik Hasi tekende reeds een contractverlenging voor drie seizoenen bij Anderlecht. Daarmee is hij de enige van de technische staf die al zeker bij paars-wit rondloopt volgend seizoen. Maar hij legde daarvoor wel een lucratief bod naast zich neer.

"In Albanië lag een contract voor vier jaar klaar als bondscoach", vertelde Hasi in Het Nieuwsblad. "Het was financieel heel aanlokkelijk, maar ik heb hier op Anderlecht met Ariël Jacobs en Herman Van Holsbeeck gesproken. Uiteindelijk nam voorzitter Roger Vanden Stock contact met mij op en hij zei duidelijk dat ik niet naar Albanië mocht."

Bij Anderlecht voelt de assistent-coach zich ondertussen thuis. Binnen de club leeft ook de wil om Hasi in de toekomst verder te laten doorgroeien. "Ik werk al tien jaar op Anderlecht en na zo'n periode krijg je een beetje paars bloed. Roger Vanden Stock wil mij ook houden om de cultuur van Anderlecht te waarborgen. Dat apprecieerde ik wel en dus zei ik neen tegen Albanië. De media ginds hebben me wel hard aangepakt voor die weigering."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties