Reactie "Met gevoel van overwinning naar Luik"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
"Met gevoel van overwinning naar Luik"
Foto: © SC

Laszlo Köteles speelde woensdagavond een sterke partij maar toch moest de Genk-doelman zich 3 keer omdraaien. Het gaf hem persoonlijk geen goed gevoel na de wedstrijd maar hij benadrukte dat het team boven alles primeert.

Köteles hield zijn netten tijdens de eerste helft nog schoon met enkele puike reddingen, onder meer op een kopbal van zijn ploegmaat Simaeys. De druk van de West-Vlamingen nam echter toe en mede door geklungel in de Genkse defensie moest Köteles zich toch 3 keer gewonnen geven. Genk won de partij uiteindelijk met 3-4.

"De omstandigheden waren moeilijk, het veld was moeilijk bespeelbaar en daardoor kwamen we niet helemaal in ons spel. We hebben de drie punten gepakt en dat is toch het belangrijkste. Kortrijk is een typisch thuisteam maar toch slaagden we erin te winnen", aldus de doelman in een gesprek met onze redactie.

"Het klopt dat ik drie doelpunten moest incasseren in één helft en dat is wel moeilijk als doelman maar wij scoorden meer. Mijn prestatie is ondergeschikt aan het team, het team blijft het belangrijkste en dankzij onze prestatie op Kortrijk kunnen we met het gevoel van een overwinning afreizen naar Luik."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties