Maes (Lokeren): "Ik zou op Vanhaezebrouck gestemd hebben"

Jefrey Van der Straeten
| 7 reacties
Maes (Lokeren): "Ik zou op Vanhaezebrouck gestemd hebben"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Deze middag wordt de 'Trainer van het jaar' verkozen. Peter Maes werd voor het tweede jaar op rij genomineerd. De trainer van Lokeren kijkt even terug op het afgelopen seizoen.

In Het Nieuwsblad geeft Maes aan dat het “zijn ego streelt” dat hij opnieuw genomineerd werd. “Vooral omdat het spelers zelf zijn die stemmen.”

Lokeren won dit seizoen de Beker van België en miste op een haar na de tweede kwalificatie op rij voor PO1. “We hebben een decompressie gehad na de deelname aan Play-off 1 vorig seizoen, maar daar zijn we van hersteld. Na Nieuwjaar waren we niet meer te stoppen. Hadden we Galitsios van bij de start van het seizoen gehad, dan stonden we ook in Play-off 1.”

Over zijn nominatie voor 'Trainer van het Jaar' zegt hij het volgende: “Als ik zelf had mogen stemmen, dan zouden mijn punten naar Hein zijn gegaan. Vanhaezebrouck heeft een heel constant seizoen gehad met Kortrijk. Zij piekten in de eerste ronde, wij in de tweede ronde. En hij heeft toch een heel nieuwe groep moeten inpassen, terwijl ik mijn groep al had. Wat het moeilijkste is, dat laat ik aan anderen om te beoordelen.”

Naast Hein Vanhaezebrouck is ook Ariël Jacobs genomineerd om de trofee in ontvangst te nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties