Win een reis naar de finale-stad van het EK!

Fabian Morren
| 6 reacties
Win een reis naar de finale-stad van het EK!
Foto: © SC

Dankzij KLM en Voetbalkrant.com maak jij kans op een reis naar op een reis naar New York of Kiev! Het enige wat je hoeft te doen is een simpele vraag beantwoorden.

Het EK voetbal nadert met rasse schreden. Voor enkelen die reeds wedstrijdtickets hebben, maar nog geen idee hebben van hoe ze ter plaatse geraken, heeft Voetbalkrant goed nieuws. Wij geven namelijk een ticket (heen en terug) met bestemming Kiev weg. Als u niet naar het EK gaat en deze wedstrijd toch wint, kan u nog naar New York.

In de hoofdstad van Oekraïne worden er straks vijf EK-matchen gespeeld, waaronder de finale en een kwartfinale. Zweden werkt er zelfs zijn drie groepswedstrijden af: tegen gastland Oekraïne, Engeland en Frankrijk. Als u reeds tickets voor een van deze wedstrijden heeft, of de sfeer ter plaatse wil opsnuiven, stuurt Voetbalkrant.com u erheen. Het geeft in samenwerking met luchtvaartmaatschappij KLM een vliegticket (heen en terug) weg voor twee personen met bestemming Kiev.

Als u straks als winnaar uit de bus komt, maar een trip naar Kiev u niet veel zegt, biedt Voetbalkrant.com u een meer dan waardig alternatief. Datzelfde duoticket, maar met bestemming New York. The Big Apple is niet alleen een van de grootsteden ter wereld, maar tevens de thuishaven van New York Red Buls. Bij dat team spelen onder andere Rafael Marquez en Thierry Henry.

Wil u kans maken op een duoticket richting Kiev of New York, moet u enkel een simpele vraag beantwoorden!

In welke stad wordt de finale van Euro 2012 gespeeld? Beantwoord de vraag hier!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties