Anderlecht: "We gaan voor een absolute toptrainer"

Jefrey Van der Straeten
| 143 reacties
Anderlecht: "We gaan voor een absolute toptrainer"
Foto: © SC

Paars-wit wil na het vertrek van Ariël Jacobs de juiste keuze maken voor een nieuwe trainer. "Dat houdt in dat je je tijd moet nemen."

Anderlecht zou volgens verschillende bronnen haar pijlen richten op John Van den Brom van Vitesse. Aangezien deze laatste tussen de 800.000 en één miljoen euro zou kosten, wacht Anderlecht het resultaat af van de Champions League-finale.

Zoals u weet, plaatst Anderlecht zich rechtstreeks voor de poulefase als Bayern vanavond de beker in de lucht steekt.

Paars-wit laat zich in ieder geval niet opjagen door de gebeurtenissen: “Trainers die op ons lijstje staan, liggen nog onder contract of wachten ook misschien andere mogelijkheden af. We hebben tijd tot 17 of 24 juni, afhankelijk van de uitslag van de Champions League”, vertelt woordvoerder Steegen in Het Nieuwsblad.

Of het uiteindelijk Van den Brom wordt, is niet zeker. Vitesse werkt immers, met de steun van Chelsea, aan een elftal dat volgend seizoen mee voor de titel wil gaan strijden in de Eredivisie. Wie Anderlecht in ieder geval van haar lijstje mag schrappen, is Claude Puel. Die zou namelijk dicht bij een functie in Nice staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties