Wilt u Verheyen, De Vlieger en Johan Boskamp aan het werk zien?

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Wilt u Verheyen, De Vlieger en Johan Boskamp aan het werk zien?
Foto: © SC

Van 22 tot 24 juni is het sport-en recreatiepark Blaarmesen in Gent het decor voor de Keizer Karel Cup. Op 23 juni vindt de finale van de Nivea For Men Friends Cup plaats en een galamatch met onder meer Wesley Sonck en Gert Verheyen.

Op zaterdag 23 juni zal de finale van de Nivea For Men Friends Cup plaatsvinden op het center court van KKC. Vanaf 10u nemen 8 ploegen het tegen elkaar op met als doel de hoofdprijs in de wacht te slepen. De winnende ploeg gaat namelijk met het hele team op verplaatsing naar Barcelona om er een topmatch bij te wonen. Ontdek de deelnemende ploegen op de Nivea For Men facebookpagina (www.facebook.com/niveaformenbelgium) en kom supporteren voor je favoriete ploeg!


Zin in een verfrissende break? Kom dan zeker eens langs op de NFM Men Wash animatie aan de evenementenweide en laat je volledig restylen door onze NFM promogirls.

Galamatch
Eveneens op het programma: een galamatch op zaterdag 23/06 om 18u op het NFM center court met verschillende ex-rode Duivels zoals Gert Verheyen, Geert De Vlieger, Wesley Sonck en Gunther Schepens, onder het welziend oog van topcoach Johan Boskamp.

KKC SUMMER FESTIVAL Na een geslaagde start in 2011 komt er dit jaar een nieuwe editie van het KKC Summer Festival. Vrijdagavond gaan we van start met een heuse schlageravond en op zaterdagavond staat naast de DJ sets van DIMARO en NOSKI ook een live optreden van Sylver gepland.

Vrijdagavond
22u00 – 03u00: Schlageravond met special act
Zaterdagavond
16u00: Live optredens
19u00: reuze BBQ
22u00: NOSKI
24u00: Live optreden SYLVER
01u00: DIMARO
02u00: NOSKI

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties