Jans spreekt Standard-fans toe in het Frans

Jans spreekt Standard-fans toe in het Frans
Foto: © SC

Ron Jans heeft zijn eerste training gegeven bij Standard. Verscheidene spelers waren nog met vakantie, maar de fans konden wel al kennismaken met de Nederlandse aanwinst Danny Verbeek.

Jans opende meteen een charme-offensief richting de Standard-fans. Hij stapte naar hen toe en sprak hen ook toe in het Frans. "We zullen proberen om de training één of twee keer per week voor jullie open te stellen", zei hij. "Omdat jullie Standard zijn. Ik wens jullie een goed seizoen. Ikzelf ben trots de nieuwe coach te zijn van Standard."

Na de training maakte Jans ook tijd vrij voor de pers. "Het is opwindend om bij een nieuwe club te beginnen", aldus de Nederlander. "Ik kan de infrastructuur hier best waarderen, mijn vreugde wordt enkel getemperd door de uitschakeling van Nederland zondagavond. Ik ben tevreden met het gedrag van de groep, die echter nog ver van compleet is. Enkele spelers zullen later de groep vervoegen en we zullen nog een aantal transfers doen, afhankelijk van de kansen van de markt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties