Reactie Gerrard: "So far so good"

Tomas Taecke
| 30 reacties
Gerrard: "So far so good"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steven Gerrard was andermaal 'outstanding' in de laatste groepswedstrijd van Engeland. De aanvoerder dirigeerde zijn elftal naar een nieuwe overwinning en mag het straks in de kwartfinales opnemen tegen Italië.

Tomas Taecke in Donetsk

"Vanavond was het niet fantastisch, toch hebben we niet slecht gespeeld", oordeelde de man van de wedstrijd. "Als het lastig wordt, geven we niet op en blijven we vechten. Dat is één van de sterktes van onze ploeg", aldus Gerrard.

"Eerlijk gezegd wil ik Italië vooral niet onderschatten", belicht de middenvelder de volgende tegenstander. "Spanje is natuurlijk een wereldploeg maar we mogen niet denken dat het tegen Italië eenvoudig zal zijn. We wilden deze groep winnen, dat is gelukt. Nu moeten we ons ten volle concentreren op de partij tegen de Italianen".

"Niet veel mensen geloofden vooraf in ons, maar ik heb dat wel gedaan. Er zitten heel veel goeie spelers naast mij in de kleedkamer. Op de vorige toernooien hebben we ondermaats gepresteerd, nu gaat het wel goed tot op dit moment. Om succesvol te zijn heb je ook een beetje geluk nodig. Vandaag ontbrak dat niet maar als je hard werkt en vecht verdien je dat geluk".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties