Interview Beerschot stelt nieuwe aanwinsten voor: "Gefocust op kwaliteit"

Robby Morren
Robby Morren
| 56 reacties
Beerschot stelt nieuwe aanwinsten voor: "Gefocust op kwaliteit"
Foto: © SC

Beerschot stelde zijn nieuwe aanwinsten voor aan de pers. Technisch directeur Chris Van Puyvelde benadrukte dat de club op zoek is gegaan naar kwaliteit.

Robby Morren in Antwerpen

Beerschot was al actief op de transfermarkt. Zo versterken Coulibaly, Mununga, Stijn Wuytens, Funso Ojo, Frédéric Brillant, Goran Galesic, Stefan Deloose en Koen Vanlangendonck de club. Trainer Adrie Koster wil er ook nog defensieve versterking bij.

"In ons transferbeleid komt heel duidelijk onze visie met betrekking tot speelstijl en type spelers tot uiting. Na gesprekken met Adrie Koster hebben we heel gericht gezocht. Daarbij moeten we natuurlijk rekening houden met de financiële haalbaarheid van de spelers. We zijn gegaan voor spelers die gretig zijn, die zich willen bewijzen en die willen meegaan in ons project."

"We hebben gefocust op kwaliteit en ook spelers gehaald die kennis hebben van het Belgisch voetbal. We hebben heel goed en heel bewust over onze transfers nagedacht", zo licht Van Puyvelde het transferbeleid van de club toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties