Leekens: "We lopen niet in de val van Anderlecht"

Fabian Morren
| 147 reacties
Leekens: "We lopen niet in de val van Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge profileert zich als titelkandidaat. Georges Leekens probeert de druk toch nog af te houden en ziet concurrent Anderlecht al een strategisch spelletje spelen.

"De voorbereiding tot nu toe was een koers over vlakke wegen", zegt Leekens in de kranten. "Nu komen we stilaan in de bergen en moet het echt in stijgende lijn gaan. Tegen KV Mechelen begonnen we logischerwijze niet met ons sterkste team, maar Borussia Dortmund wordt een eerste serieuze waardemeter om te zien hoe ver we staan."

"Ik vind trouwens dat Anderlecht het wel slim speelt", vervolgt de coach van Club Brugge. "De druk die zij vorig seizoen voelden om de titel te halen, leggen ze nu bij ons. En dat terwijl zij nog niemand lieten gaan en ze vorig jaar voor de play-offs 12 punten voorsprong hadden. Ach, we lopen niet in de val."

"We zullen er alles aan doen om mee te doen voor de titel. We hebben de kans gegrepen om onze kern te versterken zonder het geld zomaar over de balk te gooien en de nieuwelingen zullen de andere jongens beter maken. Bovendien zijn we niet van plan om nog iemand te laten gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties