Interview "Het Kiel moet de grandeur van vroeger terugkrijgen"

"Het Kiel moet de grandeur van vroeger terugkrijgen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot heeft op zijn ploegvoorstelling niet alleen zijn spelers kenbaar gemaakt, maar ook zijn ambities. Voorzitter Patrick Vanoppen kon wel nog geen shirtsponsor bekend maken, maar maakt zich sterk dat de jaren van groei aangebroken zijn.

Johan Walckiers in Antwerpen

Vanoppen kwam nog even terug op het verleden, maar blikt vooral vooruit naar de toekomst. En volgens de sterke man van de club ziet die er rooskleurig uit. "De sanering is grotendeels gedaan", aldus Vanoppen. Hij zette daar ook direct wel een kanttekening bij. "Het is niet zo dat we nu met geld gaan smijten. Dit beleid gaan we ook de volgende jaren voeren."

De ploeg van Beerschot is rond, maar een shirtsponsor is er nog niet gevonden. "Ik geef toe dat ik commercieel gezien nog wat op mijn honger blijf zitten. Het is ook geen makkelijke periode, maar er zullen resultaten komen, wees gerust. Dat heeft enkel tijd nodig. Maar ik benadruk wel dat we voor zitten op schema. We hadden gerekend op drie jaar saneren en dat is er anderhalf geworden. Nu moeten we beginnen groeien."

Ondertussen zit men op Het Kiel niet stil. "We zijn begonnen met het aanleggen van de grasmatten op de oefenvelden. Er is ook al één kunstgrasveld klaar en binnenkort volgen er nog drie. Ook het stadion moet een opknapbeurt krijgen. Dit is één van de weinige steden met een Olympische site (in 1920 werden er Olympische Spelen gehouden, nvdr.). Het Kiel moet de grandeur van vroeger terugkrijgen. Ik hoop in samenwerking met de stad toch al de hoofdtribune te kunnen vernieuwen en de hoeken te kunnen dichtmaken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties