Timmermans: "Oranje knipperlichten gingen aan"

Fabian Morren
| 12 reacties
Timmermans: "Oranje knipperlichten gingen aan"
Foto: © SC

KV Mechelen beëindigde het afgelopen seizoen in mineur. Er sloop zowaar een gelatenheid binnen bij club en supporters. Daarom greep Malinwa in: een aantal nieuwe spelers én een nieuwe coach. "We mikken nu op de linkerkolom."

“Het seizoeneinde, met de dramatisch verlopen play-offs, was het dieptepunt in vijf jaar eerste klasse", zo zegt voorzitter Johan Timmermans in Gazet van Antwerpen. "De oranje knipperlichten gingen aan: we moesten iets doen of we zouden dit seizoen in problemen komen. Daarom hebben we ingegrepen en schoon schip gemaakt."

Marc Brys kreeg zijn ontslag gepresenteerd. “Je hoort mij geen slecht woord over Brys zeggen. Ik vind dat hij vorig seizoen wel spitsen ter beschikking had, maar goed, de scherpe kantjes tussen Brys en KV zijn eraf. De chemie was uitgewerkt. Wie het enthousiasme op onze fandag zag, weet dat het de juiste beslissing was."

Timmermans probeert te hoge verwachtingen in de kiem te smoren. “Ons publiek is nuchter genoeg om te beseffen dat KV geen kampioen wordt”, weet de preses. “Of zelfs niet zal meestrijden voor een Europees ticket. Een matige middenmoter verandert niet in enkele maanden in een top-4-ploeg. Daarom zeg ik: playoff 1 is geen must. Wij mikken op de linkerkolom.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties